Maak een afspraak voor je bezoek!Vanaf 4 juni is het mogelijk digitaal in te tekenen voor een rondleiding op afspraak in onze school (Sint-Franciscusinstituut). Hieronder kan u aanduiden wanneer u wenst te komen.

In juni is een bezoek mogelijk op schooldagen telkens van 16uur tot en met 18uur. Op woensdag kan u een afspraak maken van 13uur tot en met 15uur.

De school is in juli open van 01 juli tot en met 10 juli. In deze maand is het mogelijk vanaf 09uur tot en met 17uur een afspraak te boeken.

Hoe maakt u een afspraak? Gelieve onderstaande info door te nemen.

  • Ga voor uzelf na wanneer u kan komen: in juni of juli.

  • Kies als medewerker voor ’SFO Brakel’

  • Selecteer vervolgens de datum in de juiste maand. U kunt zien welke uren nog beschikbaar zijn.

  • Vul vervolgens uw gegevens in.

  • Indien u via deze weg een afspraak wil maken, is het nodig het vakje ’I have read and agree to the Privacy Policy’ aan te vinken. Uw gegevens worden tijdelijk opgeslagen.

  • Klikt u op ’volgende’, dan ziet u alle gegevens. Controleer uw gegevens vooraleer u op bevestigen klikt.


U krijgt een bevestigingsmail in uw mailbox. Mocht u deze niet ontvangen, gelieve dan zeker te kijken in de map ongewenste berichten (spam).

Mocht u door omstandigheden niet op de afspraak kunnen aanwezig zijn, gelieve ons tijdig (24 uur op voorhand) telefonisch (055/42 60 16) te contacteren.

Voor uw en onze veiligheid vragen we u vriendelijk om tijdens de rondleiding de veiligheidsmaatregelen te respecteren: kom met max. 3 personen, draag een mondmasker, houd 1,5 meter afstand.

Hartelijk dank!