Infobundel eerstejaars

Hieronder vindt u de verschillende documenten op een rijtje met praktische informatie die u tijdens de rondleiding en/of infodag kreeg.

korps

Documenten voor inschrijving

De inschrijving op onze school is definitief wanneer u het pedagogisch project en het schoolreglement voor akkoord ondertekend hebt en alle gevraagde documenten overgemaakt hebt aan het secretariaat van de school. Een oplijsting van de gevraagde documenten vindt u op deze link .

Terug naar boven


Het uniform

Wij zijn een uniformschool. Voor meer informatie over het uniform klikt u op deze link . Een overzicht van de uniformstukken en bijhorende prijzen vindt u op volgend pdf-document .


Terug naar boven


De schoolbus

De schoolbus volgt twee trajecten. Een overzicht van de trajecten vindt u op deze pagina . Onderaan het overzicht is er een printbaar document met de trajecten en de prijslijst.
Het inschrijvingsformulier van de schoolbus kunt u hier downloaden.


Terug naar boven


Maaltijden

Tijdens de middagpauze gebruiken de leerlingen het middagmaal op school.
De leerling kan een eigen lunchpakket meebrengen of een warme maaltijd of broodje kopen op school. Meer info vindt u hier .


Terug naar boven


Schoolboeken

Onze school werkt samen met Studieshop.be voor de bestelling en levering van de hand-en leerboeken.
Vanaf 22 juni kunt u de boekenlijst raadplegen en de boeken bestellen. Wil je je pakket voor de start van het schooljaar ontvangen, bestel dan vóór 15 juli!
Je pakket wordt thuis geleverd of op een door jou zelf gekozen adres.


studieshop

Terug naar boven