Inschrijvingsprocedure

korps

Wanneer starten de inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019?


De inschrijvingen voor het eerste leerjaar A starten op de eerste schooldag na de kerstvakantie: maandag 8 januari 2018.
De inschrijvingen voor de andere jaren starten op de eerste schooldag na de paasvakantie: 16 april 2018.

Op dinsdag 30 januari 2018 organiseert onze school, het Sint-Franciscusinstituut (Brakel), samen met het instituut Stella Matutina (Michelbeke) en Viso Cor Mariae (Brakel) een infomoment in het ontmoetingscentrum De Lier in Lierde. Op die avond stellen wij om 19 uur het studieaanbod van de drie Brakelse scholen voor. U kan na de voorstelling met uw vragen terecht bij de aanwezige leerkrachten van de verschillende scholen.

Op zondag 22 april 2018 verwelkomt het Sint-Franciscusinstituut geïnteresseerde leerlingen en hun ouders tussen 10 uur en 13 uur voor een rondleiding in de school. Op die dag is er ook mogelijkheid om in te schrijven voor het schooljaar 2018-2019.


Voor inschrijvingen vóór of na 22 april 2018, vragen we u contact op te nemen met de school:
- telefoon: 055/42 60 16
- email: secretariaat@sintfranciscusinstituut.be

Mogen wij vragen een kopie van de identiteitskaart of kids-ID (met rijksregisternummer) mee te brengen bij de inschrijving?

Terug naar boven


Welke andere documenten hebben we nodig om de inschrijving te voltooien?(1) enkel voor inschrijvingen in het eerste jaar
(2) enkel voor inschrijvingen in andere jaren

Terug naar boven


Wanneer is de school open tijdens de maanden juli en augustus (2018)?

Data volgen.

Terug naar boven


We zijn een uniform-school


Onze leerlingen komen in uniform naar school. De kledij voor buitenschoolse activiteiten is verschillend voor stadsexcursies en natuuruitstappen, voor uitstappen van een dag of van enkele dagen.
Bepaalde kledingstukken (met het logo van de school) moeten via de school aangeschaft worden.
Voor meer informatie over de aan te schaffen kledij, surf naar de rubriek 'uniform'.

Terug naar boven